TILA- ja SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelun ja tilasuunnittelun tarkoituksena on auttaa asiakasta hahmottamaan tila, materiaalit sekä värit kokonaisuutena asiakkaan mieltymykset huomioiden.

Sisustussuunnittelu voi olla pienimuotoista esim. yhden tilan suunnittelu, kylpyhuoneen uudistaminen, keittiösuunnitelma jne. tilaa uudistava toimenpide. Saneerattavissa kohteissa voidaan uudistaa kodin ilmettä, sekä saada epäkäytännölliset ratkaisut muutettua toimiviksi.

Uudisrakentamisessa hyvät suunnitelmat ovat tärkeä apuväline sisustusurakan hinta-arvoinnissa ja toteutuksessa. Samalla vältetään ratkaisut, jotka syntyvät kiireellä ja jotka usein epäonnistuvat.

Sisustussuunnittelun laajuus ja sisältö sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan etukäteen. Tyypillisiä sisustussuunnitelmia ovat materiaalityypitykset eli huonetilasuunnitelma, kalustesuunnitelma, laatoituskuvat, sisäoviluettelo, alakattokuva jne. Sisustussuunnittelu (sisustusarkkitehti, sisustusarkkitehtitoimisto) ammattitaidolla alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Etelä-Suomi. Saat myös pienimuotoiset lupakuvat esim. terassien lasituksiin kauttamme.

Tärkeää on, että suunnitelmat tehdään hyvissä ajoin ennen varsinaisten urakoinnin aloittamista. 

OTA YHTEYTTÄ >>

SISUSTUSSUUNNITTELUA ETELÄ-SUOMESSA

Suunnittelutoimisto Blanco Oy tarjoaa sisustussuunnittelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Etelä-Suomi. 

KYSY LISÄÄ >>